Witaj, Gość
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj.    Zapomniałeś hasła?

Wieści Mirska
(1 przegląda) (1) Gość
Idź na dółStrona: 1
TEMAT: Wieści Mirska
Wieści Mirska 2 Lat, 10 Miesięcy temu Ocena: 8
Witam

Jestem czytelnikiem naszej Mirskowej gazety i doszedłem do wniosku od kiedy redaktorem naczelnym została Pani Wołosecka to w tej gazecie nic nie ma ciekawego! ;( Jest więcej reklam mniej artykułów i zdjęcia sie powtarzają( np w ostatnim numerze z 100leciem jakiegoś tam Pana dwa zdjecia są na stronie głównej a na stronie 2 są te same dwa zdjęcia po to tylko by zająć miejsca bo nie mają oni o czym pisać). Gdy prowadził gazete Pan Daniel Zwolak była bardziej ciekawsza były sensowniejsze artykuły i aż chętniej sie czytało. A co wy myślicie o wiesciach mirska?
bart413
Administrator
graphgraph
Nie jest dostępny Kliknij aby zobaczyć profil użytkownika
Administrator zablokował publiczny dostęp do forum.

O:Wieści Mirska 2 Lat, 10 Miesięcy temu Ocena: -3
bart413 napisał:
Witam

Jestem czytelnikiem naszej Mirskowej gazety i doszedłem do wniosku od kiedy redaktorem naczelnym została Pani Wołosecka to w tej gazecie nic nie ma ciekawego! ;( Jest więcej reklam mniej artykułów i zdjęcia sie powtarzają( np w ostatnim numerze z 100leciem jakiegoś tam Pana dwa zdjecia są na stronie głównej a na stronie 2 są te same dwa zdjęcia po to tylko by zająć miejsca bo nie mają oni o czym pisać). Gdy prowadził gazete Pan Daniel Zwolak była bardziej ciekawsza były sensowniejsze artykuły i aż chętniej sie czytało. A co wy myślicie o wiesciach mirska?

ja Myślę (bez urazy ) że Pani Wołosecka niezbyt potrafi robić zdjęcia (;/) Mała rada: jesli nie chcemy zniekształcic osob widniejacych na zdjeciu i powiekszyc jednoczesnie zdjecie to ciagniemy za róg zdjecia , a nie rozciagamy je na boki i w góre (to dla początkujących ;/) sorry w najnowszym egzemplarzu popatrzcie na zdjęcia z o Kresach Wschodnich - wrecz krzywe zdjęcia zdjęć () z ramek ;/
ozzymirskcity
...:::StoProcent:::...
Senior Boarder
graphgraph
;*;* K.C.K.S ;*;*

O:Wieści Mirska 2 Lat, 10 Miesięcy temu Ocena: -3
A co do ciekawości to moją uwagę jedynie przykuwaja coroczne artykuły o Izerskiej Gali no i comiesieczne artykuły sportowe, chociaż mnie ostanio zaczeły nudzic ;/
ozzymirskcity
...:::StoProcent:::...
Senior Boarder
graphgraph
;*;* K.C.K.S ;*;*

Odpowiedź:Wieści Mirska 6 Miesięcy, 3 Tygodni temu Ocena: 0
Byłem ostatnio w Mirsku jako turysta i dowiedziałem że to miasto to jedne wielkie bagno, narkotyki na każdym kroku a do tego jeszcze ci złodzieje aut. Skorumpowana Policja dbająca tylko o swoje lewe interesy. Nie polecam wizyty w tym mieście, możecie się naprawdę rozczarować jak wrócicie do domu w najlepszym wypadku autobusem. :
slawek
Fresh Boarder
graphgraph

Idź na góręStrona: 1
Moderatorzy: andrzej

Nasze serwisy

Na skróty